top of page

Docenten WOW! Academie

Barbara.png

Barbara Willemsen– theaterdocent Haags Theaterhuis

Hi mijn naam is Barbara,

Ik ben Actrice, Theatermaker en een verhalenverteller. Ik vertel verhalen over mezelf, anderen en laat anderen hun verhalen vertellen via dans, theater, beweging en spokenword.

Als docent werk ik met wat de kids mij geven. Het opleggen van lesstof vind ik veel minder interessant en wil dan ook dat het vanuit de kids waar ik mee werk komt. Ervaring leert dat er dan ook mooiere presentaties komen. Ze krijgen de kans je te verrassen. Ze geven je cadeautjes.  Het liefst werk ik met een doelgroep  die van huis theater, dans, spel en beweging het minst meekrijgt. De kids stimuleren hun eigen talenten te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen op het gebied van kunst en cultuur is essentieel voor hun algemene ontwikkeling. Via WOW Academie kan ik ze deze kans bieden.

Barbara_2.png
Piraye Burçak.png

Piraye Burçak – Muziekdocent muziekcentrum1001 Nachten

Hi mijn naam is Piraye,

Ik heb theater en muziek gestudeerd en ben dit nu aan het toepassen in samenwerking met kinderen. Als kind had ik toen niet de gelegenheid om in de kunst wereld te springen, maar nu zorg ik er zelf voor dat kinderen dit niet hoeven te missen in hun leven.

Ik geloof erin dat je niet dezelfde taal hoeft te spreken om muziek te kunnen maken. Muziek zorgt ervoor dat de kinderen uit de comfortzone stappen en een heel nieuw wereld leren kennen. Samen met beeldende kunst en theater wordt dit gestimuleerd en krijgen de kinderen de kans om zich te ontwikkelen in de Kunst wereld. Ben je benieuwd en heb je ergens toch vragen kom gezellig langs!

Piraye Burçak_2.png
saskia.png

Saskia Tannemaat – docent beeldende kunst Art-S-Cool

Hi!
Mijn naam is Saskia. Ik ben tekenaar en schilder en ben in 2010 afgestudeerd aan De Koninklijke academie in Den Haag. In mijn werk vertel ik verhalen over ontmoetingen met mensen. 

 

Via  Art-S-Cool mag ik als kunstdocent de kids van de WOW academie lesgeven. Ik hou van de manier waarop kinderen kijken en vragen stellen en dat in beeld weten om te zetten. Maar vooral vind ik het belangrijk dat ieder kind betoverd wordt door schoonheid.
Kunst maakt het leven mooier! 

saskia_2.png
Piraye
saskia
saskia
bottom of page